Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
07 травня 2018 08:26

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Мар’їнка» зафіксували у трьох українців свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. Недійсні документи передано представникам Нацполіції.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/50; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 35/20; «Гнутове» – 40/35.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 26,8 тисячі осіб та 3,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6255 осіб та 860 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6090 осіб та 1220 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 5325 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2290 осіб та 610 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6795 осіб.

Минулої доби прикордонники Краматорського та Донецького загонів у КПВВ «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» виявили три транспортні засоби, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування партію взуття, передній бампер до автомобіля «Фольксваген A5», предмети гігієни, миючі засоби, аудіотовари до автомобілей на загальну суму майже 348 тисяч гривень. Виявлений товар передано працівникам фіскальної служби.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства із залученням службового собаки та спільно з працівниками фіскальної служби виявили у громадянина України в особистих речах виявили 6 набоїв калібру 7,62 мм. Виявлені патрони передано співробітнику Нацполіції.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Мар’їнка» зафіксували у трьох українців свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. Недійсні документи передано представникам Нацполіції.

Військовослужбовці Краматорського та Лисичанського загону у КПВВ «Майорське» та «Станиця Луганська» виявили у двох наших співвітчизників підроблене доручення на право керування автомобілем «Daewoo» та паспорт громадянина України з ознаками часткової підробки. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Один випадок пропонування хабара для безперешкодного перетину лінії розмежування запропонувала українка у КПВВ «Майорське» військовослужбовцям Краматорського загону. Стосовно правопорушниці до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси